Hava meydanları işletmesi personel alımı

Devlet Hava Meydanları işletmesi kaç puanla alıyor?

Atama Yapılacak Pozisyon Unvanı ve Sayısı: KPSS Puan Türü ve Taban Puanı: KPSSP3 puan türünden en az 70 puan Geçerli KPSS Puanı: 6 Eylül 2020 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavı.

Devlet Hava Meydanları işletmesi ne oluyor?

Türkiye Havalimanlarının işletilmesi ile Türkiye Hava sahasındaki hava trafiğinin düzenlenmesi ve kontrolü görevi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce yerine getirilmektedir.

Devlet Hava Meydanları işletmesi hangi illerde var?

Havalimanları

  • İstanbul Atatürk Havalimanı
  • Ankara Esenboğa Havalimanı
  • İzmir Adnan Menderes Havalimanı
  • Antalya Havalimanı
  • Gaziantep Havalimanı
  • Erzurum Havaalanı
  • Trabzon Havalimanı
  • Isparta Süleyman Demirel Havalimanı

Devlet hava Meydanları nasıl olunur?

18 yaşından büyük olmak. Başvuru yapacak erkek adaylar için askerlik ile alakalı herhangi bir ilişiğin bulunmaması. Gerçekleştirilen güvenlik soruşturması kapsamında herhangi bir sorun ile karşılaşılmamış olması. KPSS sınavından 70 ve üzerinde bir puan almış olmak.

Devlet Hava Meydanları işletmesi ne iş yapar?

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMURU Türkiye Havalimanlarının işletilmesi ve Türk hava sahasındaki hava trafiğinin düzenlenmesi ve kontrolü görevini yerine getirir.

Kimler apron memuru olabilir?

Apron Memuru Nasıl Olunur? Apron memuru olmak için üniversitelerde herhangi bir bölüm yer almaz. Bu nedenle apron memuru olmak isteyen kişiler öncelikle önlisans mezunu olmalıdır. B sınıfı sürücü belgesine sahip olan kişiler apron memurluğu için görev açıldığı sırada bu göreve başvuru yapabilirler.

Devlet Hava Meydanları işletmesi terminal hizmetleri nedir?

Havalimanlarındaki terminal binası, apron ve otopark işletiminde uçuş ve yolcu güvenliğinin sağlanması ile işletme kolaylığına yönelik olarak terminal işletmeciliğinde gerekli olan elektronik sistem ve cihazlardır.

About the Author

You may also like these